Bescherm je gegevens met 2-factor authenticatie

Laatst bijgewerkt: 18 May 2017 om 10:27 uur

 
 

Meer dan 60% van de datalekken ontstaat via wachtwoorden: gestolen, standaard of niet krachtige wachtwoorden. De meest eenvoudige oplossing is Twee-Factor Authenticatie (2FA). Google, Twitter en LinkedIn hebben dit al standaard ingebouwd. Volgt u ook?

 

U bent ongetwijfeld al bekend met de extra beveiligingslaag die door 2FA wordt geboden. Helaas wordt dit nog niet in elk bedrijf toegepast, terwijl het Nationale Cyber Security Centrum (NSCS) adviseert 2FA toe te passen voor het bedrijfsleven.  

 

Bescherm je gegevens met de krachtige twee-factor authenticatie van ESET.

ESET Secure Authentication beveiligt zonder ingewikkelde stappen of procedures de toegang tot uw bedrijf en gegevens. Het is een krachtige oplossing voor mobiele apparaten die twee-factor authenticatie gebruikt voor extra bescherming van gegevens.

  • Zeer sterk, zeer eenvoudig. Eenvoudig met één tik te installeren op een mobiele telefoon of tablet.
  • Twee-factor authenticatie. Voorkomt beveiligingslekken door identiteiten te valideren.
  • Ontwikkeld voor de mobiele wereld. Doordat er geen extra hardware nodig is, blijven de kosten laag en de gebruikers tevreden.
  • Compliant met vertrouwen. Helpt bedrijven te voldoen aan regelgeving die voor hun sector geldt, zoals ISO 270001 en NEN-7510.
  • Ontwikkeld met productiviteit in gedachten. De flexibele integratieopties van ESET bieden twee-factor authenticatie daar waar identiteiten of transacties moeten worden beschermd.

Vraag naar de actievoorwaarden bij één van onze medewerkers op +31(0)85 487 2800 doorkiesnummer 1 of verkoop@vcs.nl