Ontdek hoeveel geld jouw bedrijf kan besparen met Office 365

Laatst bijgewerkt: 21 April 2017 om 12:11 uur

 

Microsoft heeft onderzoeksbureau Forrester laten uitzoeken wat de toegevoegde waarde van Office 365 is voor MKB-bedrijven met één tot 250 gebruikers. Hieruit is gebleken dat Office 365 de totale gebruikskosten verlaagt en de mobiele productiviteit verhoogt.

Om een beter inzicht te krijgen in de kosten, baten en de risico’s die zijn verbonden aan de implementatie van Office 365, heeft Forrester in totaal 204 organisaties benaderd die al een aantal jaar werken met Office 365.

Vóór Office 365 werkten deze klanten met een combinatie van lokale hulpmiddelen voor e-mail en productiviteit, weboplossingen voor samenwerking en het delen van bestanden. Naarmate hun bedrijven groeiden, werd de grens voor het ondersteunen en onderhouden van deze hulpmiddelen bereikt en raakten werknemers gefrustreerd door de trage verbindingen en de beperkte mogelijkheden om ook onderweg productief te zijn, wat extra kosten met zich meebracht.

De belangrijkste conclusies

Op basis van interviews, enquêtes en gegevensverzameling concludeert Forrester dat Office 365 de volgende (financiële) baten heeft voor een organisatie met één tot 250 gebruikers:

  • Verbeterde bedrijfscontinuïteit en hogere productiviteit van de medewerkers. Office 365 biedt medewerkers de mogelijkheid om op elke locatie veilig te werken. 
  • Kostenbesparing van meer dan €36.000,- op software en uitvoeren van hardware-upgrades.
  • 19% reductie van IT-ondersteuning. Uw IT medewerker kan zich weer richten op andere belangrijke (IT) zaken.

Voorkom extra kosten

Office 365 is de SaaS-versie (software-as-a-service) van zakelijke Microsoft-producten zoals Office Professional Plus, Exchange, Skype for Business, SharePoint, Yammer en OneDrive. Dus voorkom deze extra kosten en werk met een oplossing die met uw bedrijf mee groeit.

Nieuwsgierig naar de grenzeloze mogelijkheden van Office 365? Neem contact op met onze Office 365 specialisten om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te spreken op +31(0)85 487 2800 of verkoop@vcs.nl